Doe mee aan de tafel van één

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Doe mee aan de tafel van één

Doe mee aan de tafel van één

Dit item is verlopen op 07-11-2018.

Bent u een vrouw die graag (weer) aan de slag wil? Maar heeft u geen idee hoe te beginnen? Begin dan makkelijk en doe mee aan de Tafel van één!

De tafel van één bestaat uit 7 bijeenkomsten waarin u met andere vrouwen samenkomt. De tafelgesprekken zijn gericht op vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) wat willen gaan doen. Onder begeleiding van een tafelbuddy (gespreksbegeleider) kunt u nadenken en praten over uw toekomst. Er zijn ook workshops waar u bijvoorbeeld leert hoe u moet netwerken. Kortom: u ontdekt wat u echt wilt en kunt. Daarnaast maakt u voor uzelf een plan hoe u verder gaat. En als u wilt, kunt u daarna ook ondersteuning en begeleiding krijgen bij het vinden van een baan.

Doet u mee?

De eerste bijeenkomst is dinsdag 6 november van 9.30 - 11.30 uur in Cultureel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden. De vervolgbijeenkomsten zijn op 13, 20, 27 november en op 4, 11 en 18 december. Deelname is GRATIS!

Meld u nu gratis aan

Vrouwen die willen meedoen aan de tafel van één kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar tafelvaneen@nijmegen.nl. Graag in de mail uw telefoonnummer vermelden. U kunt ook bellen met 06 – 521 693 18 voor meer informatie.

De tafel van één is een initiatief en aanpak van vrouwenplatform WOMEN Inc. Zij stimuleren de participatie van vrouwen in gemeenten. Dit wordt ondersteund door het ministerie van OCW en door diverse gemeenten. Jump Movement ontwikkelde de aansprekende effectieve methodiek voor de tafelgesprekken.

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden