Dorpsverbinders Catelijne en Zaphira staan voor u klaar!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Dorpsverbinders Catelijne en Zaphira staan voor u klaar!

Dorpsverbinders Catelijne en Zaphira staan voor u klaar!

Dit item is verlopen op 01-05-2019.

Misschien heeft u ze al gezien in uw wijk: onze dorpsverbinders met hun opvallend gele kleding. Ze brengen Heumenaren bij elkaar. U weet het beste wat er leeft of juist nog niet leeft in uw wijk of buurt. Heeft u een goed idee en weet u niet zeker of het de moeite waard is, weet u niet precies hoe u met uw initiatief aan de slag moet of wilt u weten welke initiatieven er al zijn en hoe u daarbij kunt aansluiten? Roep dan de hulp in van Zaphira of Catelijne!

In Heumen vinden we het belangrijk dat iedereen meedoet. Er zijn veel inwoners die zich inzetten voor hun buurt of voor elkaar. Uit gesprekken met bewoners is gebleken dat er behoefte is aan meer verbinding. De dorpsverbinders stimuleren en ondersteunen goede ideeën en initiatieven. Ze brengen inwoners bij elkaar en signaleren vragen en problemen. Catelijne en Zaphira zorgen er ook voor dat inwoners de weg vinden naar activiteiten en voorzieningen.

Onze dorpsverbinders

Dit zijn onze dorpsverbinders. Catelijne (rechts) is aanspreekpunt in Malden. Zaphira is actief in Heumen, Nederasselt en Overasselt.

Heeft u een vraag? Stel ze aan de dorpsverbinders!

Ze kijken dan samen met u hoe zij u kunnen helpen. Dit kan bijvoorbeeld door u in contact te brengen met een vrijwilliger of een vereniging. Op deze manier willen we het leven en wonen in Heumen prettiger maken.

Spreek ze aan in uw wijk of maak een afspraak

Catelijne en Zaphira zijn regelmatig te vinden in de wijk. U herkent ze aan de opvallend gele kleding. Spreek ze gerust aan. U kunt ook een afspraak maken via dorpsverbinders@heumen.nl. De dorpsverbinder kan dan eventueel bij u thuis komen. U kunt ook afspreken in het gemeentehuis of op een andere locatie.

Volg de dorpsverbinders ook op Facebook: @Dorpsverbinders Heumen. Kijk voor meer informatie op www.heumen.nl/dorpsverbinders.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden