Dorpsverbinders: inloopavond goede ideeën en initiatieven

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Dorpsverbinders: inloopavond goede ideeën en initiatieven

Dorpsverbinders: inloopavond goede ideeën en initiatieven

Dit item is verlopen op 25-06-2019.

Woensdag 12 juni van 19.00 tot 21.00 uur organiseren de dorpsverbinders in het gemeentehuis in Malden een inloopavond voor inwoners die hebben meegedaan aan de ‘gele tasjes doorgeefactie’ in de maand mei. De actie heeft veel ideeën, vragen en signalen opgeleverd en geeft een beeld van wat er leeft in de vier dorpen. Hartelijk dank voor het meedoen!

Als u nog voor de vakantie aandacht wil vragen voor uw goede idee of initiatief, dan kunt u op de 12de binnenlopen en het in een informele sfeer met de dorpsverbinders en andere aanwezigen bespreken. Aanmelden hoeft niet, maar is wel handig: via een mail aan: dorpsverbinders@heumen.nl.

Taart!

Twee jonge inwoners van Malden, Tygo en Luca, hebben op 3 juni uit alle kaartjes een winnaar getrokken en die persoon ontvangt binnenkort de beloofde taart thuis.

Inspiratie opdoen in het najaar

Na de zomervakantie organiseren de dorpsverbinders in de maand oktober een aantal  inspiratiebijeenkomsten voor inwoners die meer willen delen met mensen in hun buurt, dorp of gemeente. Daar zal ook een tekenaar aanwezig zijn die het allemaal in beeld zal brengen. Meer informatie volgt.

Spreek de dorpsverbinders aan en nodig ze uit

Kunt u de 12de niet aanwezig zijn en heeft u een goed idee waar u mee aan de slag wil gaan? Nodig de dorpsverbinders dan uit voor een vrijblijvend gesprek. Zij staan klaar om mee te denken en om u in contact te brengen met andere enthousiaste inwoners, die iets vergelijkbaars willen bereiken. Meer informatie en contactgegevens staan op www.heumen.nl/dorpsverbinders.