Een goed idee voor uw buurt? Doe mee met Burendag!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Een goed idee voor uw buurt? Doe mee met Burendag!

Een goed idee voor uw buurt? Doe mee met Burendag!

Dit item is verlopen op 01-09-2018.

Op zaterdag 22 september viert Nederland Burendag. Als u samen met uw buurt een goed initiatief voor Burendag bedenkt, kunt u daar onder voorwaarden een bijdrage tot €400,- voor ontvangen van het Oranje Fonds. Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket. Het Oranje Fonds wil helpen om mensen dichter bij elkaar te brengen.

In de gemeente Heumen zijn er steeds meer initiatieven van inwoners die zich actief inzetten voor elkaar, hun wijk of hun dorp. De gemeente Heumen juicht dat toe en stimuleert dat ook. De landelijke Burendag sluit hier goed bij aan. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen viert met uw buren en de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. 

Activiteiten

Organiseer bijvoorbeeld een sportdag voor jong en oud, een straatfeest met en voor nieuwkomers of beschilder vogelhuisjes voor in de straat. 

Aanvragen

U kunt tot 1 september een aanvraag indienen, maar op = op! Het aanvraagformulier en alle voorwaarden kunt u vinden op www.burendag.nl. Daar kunt u ook inspiratie opdoen.

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden