Elk kind moet mee kunnen doen!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Elk kind moet mee kunnen doen!

Elk kind moet mee kunnen doen!

Dit item is verlopen op 05-11-2019.

Een alleenstaande moeder vertelt: “Ik heb weliswaar werk, maar sta er alleen voor in de opvoeding van mijn drie kinderen. Elke dag word ik geconfronteerd met mijn financiële problemen. De hulp die Stichting Leergeld mij heeft gegeven zie ik als een groot geschenk. Het heeft er voor gezorgd dat er een last van mijn schouders is gevallen.”

Deze alleenstaande moeder is niet de enige die zich grote zorgen maakt hoe ze haar kinderen –net als alle andere kinderen- kan laten meedoen aan allerlei activiteiten. Stichting Leergeld De Stuwwal helpt ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Zij verzorgt financiële ondersteuning voor de aanschaf van schoolspullen, de aanschaf van een laptop, bijdragen voor schoolreisjes, contributie voor sportclub en muziekles of bijvoorbeeld zwemles. Het doel van de Stichting Leergeld is om te voorkomen dat kinderen worden uitgesloten van allerlei activiteiten die voor hun vriendjes en vriendinnetjes vanzelfsprekend zijn.

Hoe vraagt u hulp aan?

Herkent u zich in dit verhaal en lukt het u ook niet om uw kinderen aansluiting te laten vinden bij activiteiten van hun vriendjes? Aarzel dan niet en neem contact op met de stichting. Een aanvraagformulier is te vinden op www.leergeld.nl/destuwwal of bel met 06-53 38 74 56.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden