Energiecircus Heumen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Energiecircus Heumen

Energiecircus Heumen

Dit item is verlopen op 30-10-2018.

Met een rondreizend circus komen we naar alle dorpen in onze gemeente. Wij nodigen alle inwoners uit om mee te denken over een duurzame toekomst. Waar is plek voor windmolens en zonnevelden en waar niet volgens u? Meld u aan en praat mee over grootschalige energieopwekking binnen onze gemeente. Komt u ook?

Burgerorganisatie ‘Burgers geven energie’ stelt haar splinternieuwe circustent en 3D-energietafel beschikbaar voor de avonden. Maandag 29 oktober staan we achter het Verenigingsgebouw Terp, Dorpstraat 21 in Heumen. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.15uur. Het programma start om 19.30 uur. Uiterlijk 22.00 uur sluiten we af.

Geef u nu op!

Vanwege de beschikbare ruimte, is aanmelden verplicht. Wilt u zeker zijn van een plaats in de circustent? Stuur dan een mail met uw naam, aantal personen en de locatie waar u aansluit, naar milieu@heumen.nl. Telefonisch aanmelden kan via 14 024.

Digitaal meekijken en input geven

Kunt u niet naar het Energiecircus komen? Er is ook een mogelijkheid om digitaal mee te kijken naar de Heumense energieopgave en de kansenkaarten. U kunt daarbij uw mening of visie digitaal doorgeven. Ga hiervoor naar onze website www.heumen.nl/energiecircus

Inloopmogelijkheid overdag

Maandag 29 oktober kunt u ook ’s middags tussen 15.30 en 17.30 uur terecht in onze circustent. Wij geven u informatie en advies over de regelingen vanuit de gemeente Heumen om uw eigen woning of bedrijf te verduurzamen. Denk hierbij aan het zonnepanelenproject en de duurzaamheidsleningen. U bent van harte welkom!