Energiecoöperaties Heumen zetten door in 2019

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Energiecoöperaties Heumen zetten door in 2019

Energiecoöperaties Heumen zetten door in 2019

Binnen de gemeente Heumen zijn twee burger-energiecoöperaties in oprichting, namelijk de Coöperatie Energiek Heumen en de Energie Coöperatie Heumen. Inwoners die geïnteresseerd zijn om bij te dragen of lid te worden, kunnen rechtstreeks contact opnemen met deze nieuwe organisaties voor meer informatie.

Coöperatie Energiek Heumen

De Coöperatie Energiek Heumen richt zich om te beginnen met name op zonne-energie projecten, waaronder postcoderoosprojecten. De oprichtingsgroep is bereikbaar via Henny Willemsen, via energiekheumen@gmail.com. Adres: Boterdijk 23, 6581 AA  Malden.

Energie Coöperatie Heumen

De Energie Coöperatie Heumen richt zich op alle vormen van duurzame energie met een eerste focus op windenergie en waterkracht (bij de stuw bij Grave). De voorzitter is Hein Pijnappel. De oprichtingsgroep van deze coöperatie is bereikbaar via energiecooperatieheumen@gmail.com

De oprichtingsbijeenkomst van Energie Coöperatie Heumen is voorzien op 15 januari 2019 om 20.00 uur in de Burgerzaal in het gemeentehuis in Malden, Kerkplein 6.