Festival ‘We doen het samen!’ in Amersfoort: win kaarten!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Festival ‘We doen het samen!’ in Amersfoort: win kaarten!

Festival ‘We doen het samen!’ in Amersfoort: win kaarten!

Dit item is verlopen op 27-03-2020.

Wanneer u een actieve inwoner bent, denken wij bijvoorbeeld aan de enthousiaste vrijwilliger van het buurthuis, de initiatiefnemer die het voor elkaar krijgt een supermarkt draaiende te houden in een dorp of buren die samen een plan maken om hun wijk aardgasvrij te maken. Een beweging die helemaal uitgaat van uw eigen kracht en creativiteit. En dat is precies wat het festival ‘We doen het samen!’ wil stimuleren én vieren, tijdens haar 4e editie zaterdag 28 maart 2020 in Amersfoort. Wij geven 5 gratis entreekaarten hiervoor weg, dus lees snel verder!

Op zaterdag 28 maart, op de Dag van de Burgerinitiatieven, is de Prodentfabriek in Amersfoort de plek om een hele dag kennis en inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten en nieuwe verbintenissen aan te gaan. Het belooft een dag te worden waarin genoeg ideeën ontstaan om het verschil te maken in verschillende steden, dorpen, wijken en buurten.

Programma

U kunt bijna 50 workshops volgen binnen de thema’s: organiseren, mobiliseren, financieren, communiceren en inspireren. U kunt denken aan de workshop ‘Jong én actieve bewoner: de kracht van alle talenten’ maar ook ‘Van eenzaamheid naar betrokken buurten’. Alle workshops staan op: www.wedoenhetsamen.nu. Er komen ook bekende sprekers als: Peter Heerschop, Lucas De Man, Rocky Hehakaija en Joris Luyendijk. Zij bieden de nodige inspiratie, humor, inzicht én vergezichten.
Ook reikt minister Hugo de Jonge (VWS) de Nationale Vrijwilligersprijs. Daarnaast kunt u ter plekke pitchen voor hun burgerinitiatief bij ‘Donatie op Locatie’ van VSBfonds.

Wilt u ook een gratis entreekaart? Mail ons

Een kaartje kost €10,- waarmee u toegang krijgt tot alle workshops en muntjes voor een hapje en drankje. Wij geven er 5 gratis weg! Mail naar: initiatieven@heumen.nl voor meer informatie en om u op te geven. Onder de aanmelders verloten wij de kaartjes.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden