Geen afval ophalen op 2e Pinksterdag

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Geen afval ophalen op 2e Pinksterdag

Geen afval ophalen op 2e Pinksterdag

Op maandag 1 juni (tweede Pinksterdag) haalt Dar geen afval op. Op deze feestdag zijn ook de milieustraten gesloten. Uw afval wordt op een andere dag opgehaald dan u gewend bent. Wilt u weten welke dag? Kijk dan op www.dar.nl/afvalwijzer. U kunt ook de Dar app downloaden. Met deze app heeft u uw persoonlijke afvalwijzer altijd bij de hand. Zo weet u wanneer welk afval aan de straat kan.

Openingstijden milieustraten

De milieustraat in Malden (Ambachtsweg 10) is elke zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend. Inwoners van gemeente Heumen kunnen grof huishoudelijk afval ook inleveren bij de regionale milieustraten van Dar. Deze milieustraten hebben ruimere openingstijden dan de milieustraat in Malden. Kijk op www.dar.nl/milieustraat voor adressen en openingstijden.