‘Gelukkig hadden ze begrip voor mijn situatie’

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > ‘Gelukkig hadden ze begrip voor mijn situatie’

‘Gelukkig hadden ze begrip voor mijn situatie’

Ingrid raakt financieel in een lastig parket na haar echtscheiding. “Ik had alles voor elkaar. Een man, twee dochters, leuk koophuis, parttime baan. Maar dingen kunnen veranderen. Het ging al een tijd niet lekker en we besloten te scheiden. Dan beland je dus in een roller coaster.”

Gelukkig vond Ingrid een woning in de buurt van de school van de kinderen. “Maar ik moest opeens met de helft zien rond te komen. Er speelde zoveel tegelijk. Ik raakte het overzicht helemaal kwijt. Op een gegeven moment lukte het ook niet meer om de huur te betalen, daarna kwamen de aanmaningen. Ik heb er nachten huilend van wakker gelegen. Ik schaamde me rot. Toch nam ik contact op met mijn woningcoöperatie want er moest een oplossing komen. Gelukkig hadden ze begrip voor mijn situatie en dachten ze mee over een oplossing. Dat geeft rust. En ook al ben ik er financieel op achteruit gegaan, ik kom nu rond.”

Herken je jezelf in het verhaal van Ingrid of heb je andere geldzorgen? Er is hulp. Bel of whatsapp met gemeente Heumen (06) 50 44 23 27 of mail naar schuldhulpverlening@heumen.nl. Kijk voor meer informatie op: www.achterdevoordeur.net

De naam en de foto van Ingrid zijn niet echt. Het verhaal wel. Zo respecteren wij de privacy.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden