Gemeente Heumen opnieuw verkozen tot beste gemeente!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gemeente Heumen opnieuw verkozen tot beste gemeente!

Gemeente Heumen opnieuw verkozen tot beste gemeente!

Dit item is verlopen op 06-03-2019.

Wij zijn uitgeroepen tot best beoordeelde gemeente van 2018. En dat voor het tweede jaar op rij! Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt door landelijk platform ‘Verbeterdebuurt’. Uit de beoordeling blijkt dat we vooral hoog scoren op de afhandeling van meldingen met betrekking tot water en riolering en afval. Melders benoemen als sterkste punten onze snelle antwoordtijd en goede oplossingen. Hier zijn we enorm trots op!

Voor het vierde jaar op rij vergeleek Verbeterdebuurt 260 gemeenten met elkaar. Gemeenten met meer dan 25 deelnemers en 50 stemmen werden hiervoor gekwalificeerd. Zodra de gemeente een melding afhandelt, ontvangt de melder een verzoek om deze afhandeling te beoordelen met 1 tot 5 sterren. Deze beoordelingen verwerkt Verbeterdebuurt tot een algemeen beeld van de service. Hierin wordt de grootte van de gemeente en het aantal beoordelaars meegenomen.

Jullie beoordelen ons met een 8.3

Andere kanshebbers waren gemeente Almere en Zwolle. Uit de beoordeling blijkt dat wij een stapje voor hebben in het afhandelen van meldingen. In totaal brachten 150 melders 195 keer hun waardering uit. Jullie beoordeelden ons met een gemiddeld cijfer van een 8.3. Een melder liet deze reactie achter: “Op zondagmiddag gemeld, op maandagochtend een mail ‘we gaan dit maken’ en een uur later was het al gerepareerd. Top!"

Verbeter uw buurt!

Kapotte straatverlichting, zwerfvuil, of losliggende tegels? Verbeterdebuurt is de gemakkelijkste manier om meldingen te doen over de openbare ruimte. U bent de oren en ogen van de wijk. Met uw betrokkenheid draagt u bij aan het schoon en heel houden van uw buurt. Op de kaart kunt u ook de meldingen in uw buurt bekijken en nagaan wanneer deze zijn aangemeld of opgelost. Ga  naar www.verbeterdebuurt.nl/gemeente/heumen of installeer de Verbeter de buurt-app gratis op uw smartphone.