Gewijzigde openingstijden en contact door coronavirus

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Gewijzigde openingstijden en contact door coronavirus

Gewijzigde openingstijden en contact door coronavirus

De dienstverlening van de gemeente Heumen blijft, zij het in afgeslankte vorm, beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel hebben we vanwege het coronavirus aanpassingen gedaan. Vanaf 16 maart zijn de openingstijden gewijzigd. Ook de manier waarop we met u in contact komen is aangepast.

Bellen

Bellen is vanaf nu de belangrijkste en beste manier om contact op te nemen met de gemeente(lijke dienstverlening). De gemeente is elke dag bereikbaar van 8.30 tot 15.00 uur (op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur) op de gebruikelijke telefoonnummers 14024 en (024) 358 83 00. De wachttijd aan de telefoon kan bij het contact opnemen met uw gemeente langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Afspraken maken

We hebben géén vrije inlooptijden meer. U kunt alleen nog op afspraak terecht. Afspraken voor belangrijke dienstverlening zoals het regelen van rijbewijzen en het aanvragen van paspoorten maakt u online via onze website www.heumen.nl.

Betaling alleen via PIN

Betalingen kunnen alleen via PIN. We hebben geen contant geld in verband met de voorschriften van het RIVM.

Geen inloopspreekuren

Daarnaast vervallen onze inloopspreekuren. Onze balie blijft in ieder geval tot en met 6 april gesloten. In geval van spoed kunt u telefonisch een afspraak regelen. Bestaande afspraken zijn inmiddels afgezegd en vervangen door telefonische afspraken.

Post

Indien u gevraagd bent om formulieren of papieren per post aan te leveren, neem dan eerst telefonisch contact op met uw contactpersoon hoe u dat het beste kunt doen. Dit om vertraging te voorkomen.