Hofmans Catering in het zonnetje tijdens Dag van de Ondernemer

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Hofmans Catering in het zonnetje tijdens Dag van de Ondernemer

Hofmans Catering in het zonnetje tijdens Dag van de Ondernemer

In het kader van de landelijke Dag van de Ondernemer heeft de gemeente Heumen ondernemers Ger en Tim Hofmans (vader en zoon) van Hofmans Catering genomineerd. Op 15 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, bracht wethouder Maarten Schoenaker een bezoek aan deze ondernemers. Hij kwam natuurlijk niet met lege handen: hij overhandigde een slagroomtaart om met alle medewerkers in de koffiepauze van te kunnen genieten.

Maatschappelijk betrokken en lokaal georiënteerd

Hofmans Catering is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste maaltijdverstrekkers in de regio Nijmegen en het Land van Cuijk. Naast maaltijden biedt Hofmans ook evenementencatering aan. De zaken gaan goed en een uitbreiding van het bedrijf is dan ook in voorbereiding.

Het bedrijf is betrokken bij korte voedselketens en maakt veel gebruik van lokale producten. Hofmans maakt en verpakt soepen voor Oregional. Ook is bij hen een ‘Toer de Boer’ te boeken, een toer langs boerenbedrijven in de regio gekoppeld aan een kookworkshop met producten van deze bedrijven.

Het menselijke aspect is een belangrijk onderdeel van de Hofmans-filosofie, zowel richting klanten als medewerkers. Zo is er bij het afleveren van maaltijden altijd ruimte voor een praatje. Ook biedt Hofmans een werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij richten ze zich nadrukkelijk op de kracht van mensen: wat kun je goed, wat wil je en hoe kun je je hier nog verder in ontwikkelen.

De Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag worden ondernemers bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen en in het zonnetje gezet vanwege hun economisch en/of maatschappelijk ondernemerschap. De gemeente Heumen wil een positief ondernemersklimaat bevorderen en ondersteunt dit initiatief dan ook van harte.