Ideeën voor het Heumens landschap?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Ideeën voor het Heumens landschap?

Ideeën voor het Heumens landschap?

Dit item is verlopen op 25-12-2018.

Dinsdagavond 27 november kwamen circa 20 inwoners en betrokkenen bijeen om ideeën voor het Heumens landschap met elkaar te delen. Wethouder Leo Bosland benoemde het belang van het landschap en de medewerking van vrijwilligers.

Onze gemeente wil de landschappelijke en cultuurhistorische kwaliteiten behouden en versterken. We stimuleren diverse verbindingen in het landschap, bijvoorbeeld recreatief, voor flora en fauna, of tussen initiatieven van inwoners. Dit gaan we ondersteunen en we benutten kansen om gezamenlijk projecten aan te pakken. Een belangrijk doel is ook het versterken van de biodiversiteit. Daarvoor werden diverse ideeën genoemd, zoals de bloemrijke bermen en akkerranden. De ideeën gaan we verder uitwerken in een project en bundelen in een Landschapsontwikkelingsplan 2019-2027.

Heeft u ook een idee?

Heeft u ook een idee voor het Heumens landschap, maar kon u helaas niet aanwezig zijn op 27 november dan heeft u alsnog de mogelijkheid om dit met ons te delen. U kunt daarvoor contact opnemen met mevrouw M. Bos, via heumen@heumen.nl of raadpleeg de website www.heumen.nl/landschapsontwikkeling.

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden