Ieder zijn talent tijdens de ‘Dag van de Senioren’

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Ieder zijn talent tijdens de ‘Dag van de Senioren’

Ieder zijn talent tijdens de ‘Dag van de Senioren’

Dit item is verlopen op 23-10-2019.

Donderdag 3 oktober vierden de ouderen in onze gemeente de ‘Dag van de Senioren’ in het Verenigingsgebouw in Overasselt. Centraal stond het thema ‘Ieder zijn talent’. Zo’n 150 ouderen vierden deze feestelijke dag.

Wethouder Frank Eetgerink was aanwezig namens de gemeente. Hij vroeg de ouderen om een applaus voor de KBO’s en Malderburch, en stelde vervolgens de vraag “Wanneer heeft u voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Deze zaal zit vol levenservaring en talenten, voor welke talenten hebt u nooit tijd voor gehad, om wat voor reden dan ook?”. Er kwamen mooie reacties waarop er een speciaal programma werd gestart  waarbij de talenten van onze senioren in onze gemeente werden ontdekt.

De dag was volledig verzorgd en georganiseerd door de drie afdelingen van de KBO’s en werd  afgesloten met een stampottenbuffet en muziek van het Amusement orkest uit Malden.