Informatieavond Ommetje over de Dijk in Heumen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Informatieavond Ommetje over de Dijk in Heumen

Informatieavond Ommetje over de Dijk in Heumen

Is er over de dijk ten zuiden van het dorp Heumen een wandelpad of struinroute mogelijk? Deze vraag houdt de gemoederen al jaren bezig. Als gemeente Heumen willen we verkennen of deze mogelijkheden voor de inwoners van het dorp gewenst zijn, en zo ja, in welke vorm. Om een goed besluit te kunnen nemen, streven we naar een volledig beeld van de bestaande opties en van de argumenten voor of tegen een initiatief. Hierover willen we graag met u als inwoner van het dorp Heumen in gesprek.

Wij nodigen u hierbij dan ook uit voor de informatieavond ‘Ommetje over de dijk in Heumen’ om uw stem en uw ideeën te laten horen. Op deze avond zal de gemeente een korte inleiding op het onderwerp geven en daarna om uw inbreng vragen. Aanwezig zijn in ieder geval een aanspreekpunt van het Waterschap Rivierenland en de betrokken wethouder Maarten Schoenaker. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Waar: Verenigingsgebouw Terp, Dorpsstraat 21, Heumen
Wanneer: woensdag 23 januari, 20:00 – 21:30 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

U bent van harte welkom!