Inzamelingsactie Voedselbank

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Inzamelingsactie Voedselbank

Inzamelingsactie Voedselbank

Dit item is verlopen op 07-12-2019.

Wekelijks verstrekt de Voedselbank voedselpakketten aan zo’n 120 huishoudens in de gemeenten Berg en Dal, Heumen en een gedeelte van Mook/Middelaar, vanuit onze uitgiftepunten in Millingen a/d Rijn, Ooij, Groesbeek en Malden. Om de voedselpakketten steeds te kunnen aanvullen, houden we jaarlijks een inzamelingsactie onder het winkelpubliek bij verschillende supermarkten in ons werkgebied.

Dit doen we het liefst met (lang) houdbare huismerkproducten waar grote behoefte aan is. Het helpt ons om gezonde voedselpakketten samen te stellen.

Wanneer en waar?

Op zaterdag 7 december zamelen we van 9.00 - 17.00 uur in bij de Plus en Albert Heijn in Winkelcentrum Malden.

Hoe werkt het?

In de supermarkt zijn de door de Voedselbank uitgekozen artikelen bij elkaar uitgestald. Na het afrekenen kan het winkelpubliek de producten inleveren bij de vrijwilligers van de Voedselbank. Het mooie van deze winkelacties is, dat u als donateur zeker weet, dat wat u geeft ook terechtkomt bij mensen die het goed kunnen gebruiken.

Wij werken met ruim 60 onbetaalde vrijwilligers en zijn voor het vullen van al deze voedselpakketten volledig afhankelijk van donaties, afkomstig van zowel bedrijven als particulieren. Nadere informatie op de website www.voedselbankgroesbeek.nl.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden