Laat de fietser in je los!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Laat de fietser in je los!

Laat de fietser in je los!

Dit item is verlopen op 18-09-2019.

Zoals al eerder aangekondigd start de Provincie op 2 september met uitgebreide werkzaamheden in het kader van groot onderhoud aan de Rijksweg tussen Malden en Nijmegen (N844). Met alle te verwachten oponthoud dat daarmee gepaard gaat, is dit hét moment om de overstap te maken van auto naar fiets. Dus: Laat de fietser in je los!

‘Laat de fietser in je los’ is ook de naam van de campagne die het overstappen van auto naar fiets de komende periode wil stimuleren. Zo kunnen gebruikers van de Rijksweg gebruikmaken van de mogelijkheid om 2 weken lang gratis een e-bike uit te proberen of maakt u kans op een splinternieuwe e-bike ter waarde van €1.849,-! Voor meer informatie over de campagne kunt u terecht op de website www.laatdefietserinjelos.nl.

Meer vitaliteit en minder files

Ook afgezien van het groot onderhoud aan de Rijksweg is overstappen van auto naar fiets een goede zaak. Zo wordt niet alleen de leefbaarheid en bereikbaarheid van onze gemeente verbeterd, maar zorgt gezond en duurzaam reizen ook voor meer vitaliteit , minder files, minder parkeerstress en een beter milieu.

Groot onderhoud Rijksweg

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden aan de Rijksweg op: www.gelderland.nl/N844.