Landschapsconferentie

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Landschapsconferentie

Landschapsconferentie

Dit item is verlopen op 02-10-2019.

Onze gemeente organiseerde op maandag 2 september voor de 6e keer de jaarlijkse landschapsconferentie om met betrokkenen bij het landschap kennis en ervaringen uit te wisselen. Het nieuwe landschapsontwikkelingsplan was de basis voor het gesprek.

We waren te gast op de boerencamping de Eikelaar te Overasselt, gerund door Alwin en Bernadette van Raaij, gastheer van het landschap. De opkomst was goed, ruim 25 mensen namen deel aan de wandeling en uitwisseling van ideeën voor het landschap. Het nieuwe boerenwandelpad op de Kievitshofdam en de landschappelijke beplanting op de boerencamping waren onderdeel van de wandeling. Een levendige discussie over vrijwilligers, biodiversiteit, bodemverbetering, samenwerking en het erfgoed in het Heumens landschap heeft tot goede ideeën geleid. Die worden uitgewerkt in een jaarlijks uitvoeringsprogramma.

Wilt u ook meedenken over het Heumense landschap?

Wilt u meedenken over of meewerken aan het Heumense landschap, kijk dan op: www.heumen.nl/landschapsontwikkeling of neem contact op met Mariek Bos via mailadres: mbos@heumen.nl

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden