Loket Duurzaam Wonen Plus voor gratis advies en informatie

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Loket Duurzaam Wonen Plus voor gratis advies en informatie

Loket Duurzaam Wonen Plus voor gratis advies en informatie

Dit item is verlopen op 21-12-2018.

Wilt u advies over te nemen duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning of pand? Kom dan langs bij het Loket Duurzaam Wonen Plus!

Het loket geeft gratis advies en informatie over duurzame maatregelen én financieringsmogelijkheden zoals het zonnepanelenproject en de duurzaamheidsleningen. Ook kunt u eenvoudig in contact komen met gespecialiseerde lokale bedrijven die energiescans van uw woning of bedrijf kunnen maken en die de duurzame maatregelen uitvoeren.

Waar kunt u terecht?

Iedere donderdagochtend tussen 09.00 uur en 12.30 uur kunt u terecht in het gemeentehuis in Malden. Dit kan op afspraak, maar u mag ook zo binnenlopen. Jos van der Lint staat u graag te woord. Voor meer informatie over het Loket Duurzaam Wonen Plus gaat u naar www.duurzaamwonenplus.nl. Het loket is voor huurders, kopers, bedrijven en organisaties.

Bespaartips op energielasten

Het Loket geeft ook advies over hoe u energie kunt besparen in uw huidige situatie. Jos: ‘Neem je energienota’s eens mee en kom bij mij langs. Meestal kan ik dingen aanwijzen die de kosten drukken en tegelijkertijd het wooncomfort kunnen verbeteren.’

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden