Marriët Mittendorff voorgedragen als burgemeester gemeente Heumen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Marriët Mittendorff voorgedragen als burgemeester gemeente Heumen

Marriët Mittendorff voorgedragen als burgemeester gemeente Heumen

Dit item is verlopen op 30-07-2017.

Mevrouw Marriët Mittendorff wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Heumen. Dat heeft de gemeenteraad tijdens een extra openbare raadsvergadering op maandag 20 februari bekendgemaakt.

Mevrouw Mittendorff vervulde sinds begin van dit jaar al de functie van waarnemend burgemeester. Ze volgde daarmee Paul Mengde op die met pensioen ging.

Marriët Mittendorff

Mevrouw Mittendorff (CDA) is 64 jaar oud. Van 2002 tot 2010 was ze locoburgemeester en wethouder in Eindhoven. Van juni 2011 tot april 2012 was ze waarnemend burgemeester van gemeente Ommen. Mevrouw Mittendorff is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze woonde tot voor kort met haar man in Coevorden. Sinds haar benoeming als waarnemend burgemeester woont ze in Malden. Lees meer over mevrouw Mittendorff in het interview dat na haar benoeming als waarnemend burgemeester in de 1Heumen stond. Mevrouw Mittendorff schrijft wekelijks over haar bezigheden en ervaringen op de gemeentepagina in 1Heumen.

Installatie en beëdiging

De aanbeveling van de gemeenteraad gaat naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. In principe volgt de minister die in zijn voordracht aan de Koning. Na ondertekening van het Koninklijk Besluit is de benoeming een feit. De installatie en beëdiging van mevrouw Mittendorff is voorzien op donderdagmiddag 18 mei 2017.


Marriët Mittendorff

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden