Meld een Heumense vrijwilliger aan voor extra waardering!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Meld een Heumense vrijwilliger aan voor extra waardering!

Meld een Heumense vrijwilliger aan voor extra waardering!

De gemeente Heumen zet met de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’ het lokale vrijwilligerswerk welverdiend in het zonnetje. De huldiging vindt plaats tijdens het gemeentelijke Nieuwjaarsfeest voor alle inwoners. Dat feest is op maandagavond 8 januari 2018 in Dorpshuis Ons Huis in Nederasselt. Helpt u ook mee door vrijwilligers voor te dragen?

Kent u een vrijwilliger in uw omgeving die goed werk doet en daarvoor extra waardering verdient? Bijvoorbeeld een stille kracht bij uw vereniging, een vrijwilliger die zich breed inzet voor lokale activiteiten of een toegewijd maatje dat uw naasten ondersteunt? Toon uw waardering door deze vrijwilliger uiterlijk dinsdag 28 november te nomineren voor de eervolle titel. Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit alle genomineerden.

Vrijwilligersprijs

De vrijwilliger van het jaar ontvangt tijdens de huldiging een cheque van € 500,-. Dit bedrag is te besteden aan een lokaal vrijwilligersproject- of activiteit naar keuze. Een afvaardiging van Burgemeester en wethouders komt daar ook nog een dagdeel meehelpen. Een week na de huldiging ontvangen alle genomineerden via de post een kleine attentie met een woord van waardering voor hun vrijwillige inzet.

Vrijwilliger voordragen

Nomineren kan op verschillende manieren:

Geef bij uw nominatie een motivering van uw keuze aan. Ga voor beoordelingspunten en andere informatie naar de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/heumen.