Meld een Heumense vrijwilliger aan voor extra waardering!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Meld een Heumense vrijwilliger aan voor extra waardering!

Meld een Heumense vrijwilliger aan voor extra waardering!

Met de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’ zet de gemeente Heumen het lokale vrijwilligerswerk welverdiend in het zonnetje. De huldiging vindt plaats tijdens het Nieuwjaarsfeest voor alle inwoners. Helpt u ook mee door vrijwilligers voor te dragen?

Kent u een vrijwilliger in uw omgeving die goed werk doet en daarvoor extra waardering verdient? Bijvoorbeeld een stille kracht bij uw vereniging, een bestuurslid dat de organisatie goed draaiende houdt of een toegewijd maatje die uw naasten ondersteunt? Toon uw waardering door deze vrijwilliger uiterlijk donderdag 22 november te nomineren voor de eervolle titel. Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit alle genomineerden.

Vrijwilligersprijs

De vrijwilliger van het jaar ontvangt tijdens de huldiging een cheque van €500. Dit bedrag is te besteden aan een lokaal vrijwilligersproject of -activiteit naar keuze. Een afvaardiging van burgemeester en wethouders komt daar ook een dagdeel meehelpen. Een week na de huldiging ontvangen alle genomineerden via de post een kleine attentie met een persoonlijk woord van waardering voor hun vrijwillige inzet.

Vrijwilliger voordragen

Nomineren kan op verschillende manieren:

Geef bij uw nominatie een motivering van uw keuze aan. Ga voor beoordelingspunten en andere informatie naar de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/heumen.