Nieuwe jongerenwerkers

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Nieuwe jongerenwerkers

Nieuwe jongerenwerkers

Jasper Jacobs

Sinds kort hebben wij twee nieuwe jongerenwerkers in onze gemeente. Hieronder stellen zij zich voor en weet u ook waar ze bereikbaar (voor) zijn.

Hallo!! Wij zijn Jasper en Wim en werkzaam als jongerenwerkers in de gemeente Heumen. Als jongerenwerkers hebben wij een baan met erg uiteenlopende taken en opdrachten, dat maakt onze baan ook zo leuk. Wij zijn daar waar jongeren zijn, dat kan zijn op scholen, clubs maar ook op straat en natuurlijk op het Multicourt. Daar gaan we laagdrempelig gesprekken aan met jongeren over zeer uiteenlopende zaken. Vragen, advies of toffe ideeën, met alles kun je bij ons terecht. Kunnen wij het niet oplossen of realiseren, dan kennen wij vast mensen in ons grote netwerk die je verder kunnen helpen. Wij ondersteunen graag ideeën van jongeren voor jongeren.

Wim Lange                                                                           Jasper Jacobs
06 - 40 63 26 75                                                                 06 - 40 18 92 57
w.lange@synthese.nl                                                           j.jacobs@synthese.nl