Nieuwe vrijwilligers welkom!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Nieuwe vrijwilligers welkom!

Nieuwe vrijwilligers welkom!

Zin in een nieuwe uitdaging? Vrijwilligerswerk biedt veel kansen, zoals nieuwe mensen leren kennen en iets nieuws leren. Word vrijwilliger! Als vrijwilliger kunt u veel betekenen voor andere mensen. In de digitale vacaturebank staan veel lokale vrijwilligersvacatures om uit te kiezen.

In dit bericht staan een aantal vacatures op een rijtje:

• Bezoekmaatje voor mensen met een psychiatrische- of verslavingsachtergrond bij Ribw Nijmegen en Rivierenland (h.d.groot@ribw-nr.nl)

• Evenementenhulpverlener bij Rode Kruis (vacature.gelderland@rodekruis.nl)

• Gastvrouw/gastheer voor VVV Wijchen bij Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (b.grefkens@rbtkan.nl)

• Publieksbegeleider bij museum MuZIEum (s.traa@muzieum.nl)

• Tuin- en mensliefhebber voor Werkpost Jachtslot bij Driestroom (sophiagroters@driestroom.nl)

• Vrijwilliger voor een senior bij Bezoek- en Opvangservice -BOS-project voor ouderen – Malderburch, voor onder andere begeleiding naar ziekenhuis, fietsmaatje, aandacht, gezelligheid en er op uit gaan (barbara.maiburg@malderburch.nl)

• Vrijwilliger/maatje bezoekwerk bij de Zonnebloem (vansonsbeek1@caiway.nl)

• Vrijwilliger bij evenement Kunstweekend Heumen op 2 en 3 juni (info@tuinderverbeelding.nl)

• Vrijwilliger voor activiteiten bij Buurderij de Lage Hof (pierre_rutgers@hotmail.com)

Vrijwilligersbank

Uitgebreide informatie over bovenstaande en andere vacatures staat op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/heumen. Naast de vacaturebank is er ook een talentenbank waar vrijwilligers een aanbod kunnen doen, om een vrijwilligersorganisatie eenmalig of een paar keer te helpen met een klus.

Contact en informatie

Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen via telefoonnummer: 024 - 358 84 47 of 024 – 358 83 00 (bij geen gehoor). U kunt ook mailen naar: vrijwilligerswerk@heumen.nl. Het open spreekuur van het vrijwilligerssteunpunt is wekelijks op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis.

Zomersluiting Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen

Het vrijwilligerssteunpunt is gesloten van 21 juni tot 21 juli. Het eerstvolgende open spreekuur na de zomerstop is op woensdag 25 juli.