Op weg naar een Ruimtelijke visie Duurzame energie

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Op weg naar een Ruimtelijke visie Duurzame energie

Op weg naar een Ruimtelijke visie Duurzame energie

De gemeente werkt aan een Ruimtelijke visie Duurzame energie. In die visie wordt aangegeven waar de realisatie van duurzame energieopwekking (zoals windmolens en zonnevelden) in het buitengebied een plek kan krijgen en onder welke voorwaarden. De visie is geschreven op basis van de ideeën van inwoners die zijn verzameld tijdens het Energiecircus Heumen in september en oktober 2018.

Onderaan deze pagina kunt u de conceptversie van de Ruimtelijke visie Duurzame energie downloaden.

Presentatie conceptversie Ruimtelijke visie

Maandagavond 4 februari organiseert de gemeente Heumen een bijeenkomst om de conceptversie van haar Ruimtelijke visie voor Duurzame energie te presenteren en te bespreken. Iedereen die geïnteresseerd is om mee te praten is van harte welkom.
De bijeenkomst is in sociaal-cultureel centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden, van 19.30 tot 21.45 uur. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.00 uur.

Als u erbij wilt zijn, dan kunt u zich tot en met 3 februari aanmelden via: duurzaam@heumen.nl.

Reacties via e-mail

Kunt u niet naar de bijeenkomst van 4 februari komen, maar heeft u wel feedback, suggesties of vragen, dan kunt u deze sturen naar: duurzaam@heumen.nl. Wij nemen uw reactie(s) dan mee in het proces.