Openbare inschrijving brandhout

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Openbare inschrijving brandhout

Openbare inschrijving brandhout

Dit item is verlopen op 09-09-2019.

Door werkzaamheden in het bos in 2018 en 2019 en de storm van juni 2019 is in onze gemeente ongeveer 100 m³ brandhout vrijgekomen. Dit is de afgelopen weken verzameld en gesorteerd in kavels, variërend in grootte tussen de 1 en 11 m³. Wij bieden dit brandhout graag per opbod aan onze inwoners aan tijdens een zogenaamde ‘brandhoutdag’

Deze dag is op woensdag 18 september tussen 13.00 en 17.00 uur. De verschillende kavels worden dan per opbod verkocht aan de hoogste bieder. Kopers moeten zelf voor verwerking en transport zorgen. Deze dag wordt georganiseerd door de Bosgroep Midden Nederland, de partij die namens de gemeente Heumen verantwoordelijk is voor het bosbeheer.

Interesse?

Bent u hierin geïnteresseerd? Maak dit dan kenbaar via: middennederland@bosgroepen.nl. Dit kan tot 9 september 2019, 9.00 uur. Geïnteresseerde partijen krijgen per ommegaande de kavellijst, de algemene voorwaarden, een stookadvies en natuurlijk de locatie per e-mail toegestuurd.

Vragen?

Deze kunt u per e-mail stellen aan de heer Lindenbergh van de Bosgroep via: middennederland@bosgroepen.nl