Opening Sportcentrum Malden

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Opening Sportcentrum Malden

Opening Sportcentrum Malden

Dit item is verlopen op 30-10-2019.

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover! De grootste opening van het nieuwe en duurzame Sportcentrum van Malden. Om 12.00 uur precies opende wethouders Waas en Schoenaker het Sportcentrum officieel door middel van het indrukken van de rode knop waarop ShinShan met zijn crew de vloer op gingen!

In de ochtend hebben we als gemeente nog even stil gestaan bij alle mensen die de bouw mogelijk hebben gemaakt. Mooie woorden zijn gesproken door onder andere de architect, de aannemer en door Bert Lavrijsen van Laco. Aangevuld met een persoonlijk verhaal door de zusjes Cornielje die ‘groot’ geworden zijn in het zwembad ‘de Veldschuur’ met synchroonzwemmen. Ook werd op een symbolische manier het bord van de oude Veldschuur aangeboden aan Laco door Ruud Gerrevink (voorzitter van ‘Vrienden van de Veldschuur’). Dit bord krijgt een plek in het nieuwe gebouw.

Middagprogramma

In de middag konden inwoners ervaren wat er allemaal te doen is in het Sportcentrum. De verschillende verenigingen presenteerden zich door middels van workshops en clinics. Ook was er een presentatie over de duurzaamheid van het gebouw en verschillende rondleidingen.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden