Oproep: deel uw filmpje met ons!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Oproep: deel uw filmpje met ons!

Oproep: deel uw filmpje met ons!

Op het filmpje dat we begin dit jaar lieten zien bij het nieuwjaarsfeest in Nederasselt kregen we zeer positieve reacties. Daarom willen we ook in januari 2020 een filmpje laten zien waarin initiatieven van inwoners centraal staan. Bij deze doen we nu alvast een oproep aan u om zo’n filmpje met ons te delen! Want niet alleen vanuit het gemeentehuis worden zaken geregeld en kansen waargemaakt. Wij zijn juist zo blij met ideeën vanuit uzelf. U bedenkt dingen en voert deze vaak ook nog uit.

Het onderhouden van het groen in het Lierdal, het opzetten van een dierenweitje in de wijk, een kookclubje door en voor ouderen, het helpen van mensen zodat zij in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Zomaar een paar geweldige acties binnen onze gemeente. Bedacht én uitgevoerd door u. Maar er zijn er veel meer. En daar zijn we naar op zoek. Van alle ingezonden filmpjes maken we een compilatie die we tijdens het Nieuwjaarsfeest afspelen. Binnenkort vindt u meer informatie over het feest op deze gemeentepagina.

Speelt u straks een rol in ons filmpje?

Kent u iemand die een goed idee uitwerkte en in actie kwam? Of deed u dit misschien wel zelf? Maak een kort filmpje van max. 1 minuut en stuur ‘m op! Filmpjes kunt u tot 1 december mailen naar communicatie@heumen.nl. Doet u mee?