Politiek ver van uw bed? Geef u op als Gast van de Raad!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Politiek ver van uw bed? Geef u op als Gast van de Raad!

Politiek ver van uw bed? Geef u op als Gast van de Raad!

Bent u benieuwd hoe de gemeenteraad werkt? Waarover de gemeenteraad vergadert en waarom? Geef u dan op als gast voor de raadsvergadering van donderdag 29 november.

U krijgt informatie over de gemeente, de taken van een raadslid, de manier van vergaderen en hoe besluiten worden genomen. Na het voorprogramma woont u de raadsvergadering bij. Uiteraard krijgt u volop de gelegenheid om vragen te stellen. Deelname is gratis.

De raad besluit namens u

De gemeenteraad vertegenwoordigt u als inwoner en neemt namens u besluiten. De raad wil daarom graag veel contact hebben om te horen wat er leeft. 'Gast van de raad' is één van de manieren waarop de gemeenteraad dit doet.

Aanmelden

Wilt u graag Gast van de Raad zijn? U kunt zich aanmelden via griffie@heumen.nl. Wilt u meer weten of heeft u vragen mail dan gerust of bel naar 024-358 84 67.