Praat en denk mee met de gemeenteraad

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Praat en denk mee met de gemeenteraad

Praat en denk mee met de gemeenteraad

De gemeenteraad wil u graag actief betrekken bij besluiten. Wilt u op de hoogte blijven van wat de gemeenteraad bespreekt? Installeer dan de app ‘Politiek Portaal’ op uw tablet.

In de app vindt u de agenda’s en vergaderstukken van de commissie- en raadsvergaderingen. Deze app vervangt het abonnement op ‘Mijn Raadsinfo’. De app werkt alleen op tablet.

De gemeenteraad krijgt advies van vier raadscommissies. Als u de gemeenteraad al langer volgt is u wellicht opgevallen dat de commissievergaderingen een andere naam hebben gekregen, namelijk: Bestuur & Organisatie; Fysieke Leefomgeving, Sociale Leefomgeving en Begroting en Rekening.

Inspreken

U bent van harte welkom om tijdens een commissie- of raadsvergadering te komen luisteren. De gemeenteraad hoort ook graag wat u belangrijk vindt. U kunt tijdens een commissie- of raadsvergadering ook inspreken om uw mening over een onderwerp kenbaar te maken of een verzoek toe te lichten. De commissie of gemeenteraad kan dit dan meenemen in haar besluitvorming. Wilt u meer informatie over hoe u mee kunt praten en denken met de gemeenteraad, kijk dan op: www.heumen.nl/bestuur > Gemeenteraad > Praat en denk mee.