Samen voor de voedselbank!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Samen voor de voedselbank!

Samen voor de voedselbank!

Doet u ook weer mee met de inzamelactie voor de voedselbank? Net als voorgaande jaren vinden wij het fijn als u ook dit jaar de voedselbanken weer helpt aan extra voedsel tijdens de feestdagen. Samen met ARN en Dar houden wij een inzamelactie. U heeft nog één week om spullen in te leveren. De inzamelactie is tot en met woensdag 20 december.  ​

In 2016 werden maar liefst 55 winkelwagentjes vol ingezameld voor de Voedselbanken. Heeft u houdbaar voedsel over, of wilt u iets kopen voor de voedselbank? U kunt dit inleveren bij het inzamelpunt in het gemeentehuis of bij Dar. U helpt dan niet alleen iemand anders, maar voorkomt ook voedselverspilling. U krijgt als dank een gft-afvalbakje om uw keukenafval makkelijker te scheiden.

Inzamelpunten: gemeentehuizen en Dar

Voor de Voedselbankactie is er een inzamelpunt ingericht in het gemeentehuis in Malden en bij Dar. Bij deze inzamelpunten kunt u houdbaar voedsel inleveren. Denk hierbij aan pasta, rijst, groente en fruit in blik, houdbare zuivel, koffie, thee, suiker, soep in blik, broodbeleg (hagelslag, jam, pindakaas), kleine blikjes/pakjes houdbare (fruit)dranken en snoep of pinda’s (als extraatje).

Meer informatie of vragen?

Kijk voor meer informatie op www.dar.nl/inzamelactie. Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar via 024 - 3716000 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of info@dar.nl.