Snoeicursus volgen?

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Snoeicursus volgen?

Snoeicursus volgen?

Afgelopen winter zijn de boomgaarden in onze gemeente wederom door vrijwilligers gesnoeid. Een enthousiaste groep van 6 mensen, onder begeleiding van een deskundige snoeier, is al sinds 2014 in opleiding. Wilt u ook een snoeicursus volgen en meedoen met deze groep? Lees dan onderstaand bericht.

Het is een jaarlijks terugkerende activiteit (sinds 2014) en een initiatief van het Erfgoedplatform Heumen om de boomgaarden te behouden. Wij ondersteunen deze groep door een opleiding te verzorgen.

Interesse om aan te sluiten?

In de winterperiode zijn er ongeveer 8 opleidingsdagen in een boomgaard, voorwaarde voor deelname is dat u zich verbindt aan de groep en jaarlijks ongeveer 8 dagen met elkaar gaat snoeien. Ook voor de komende jaren gaan we volop met de boomgaarden aan de slag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Bos van de gemeente Heumen op telefoonnummer: (024) 358 83 00.