Sociale kaart: overzicht van organisaties en instellingen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Sociale kaart: overzicht van organisaties en instellingen

Sociale kaart: overzicht van organisaties en instellingen

Heeft u vragen over wonen, werken, gezondheid, opvoeden en opgroeien, sport, activiteiten, mantelzorg of vrijwilligerswerk? Kijk op www.socialekaartheumen.nl en vindt de organisatie die u verder helpt!

Wat is het?

Een website die bestaat uit contactgegevens van welzijns- en gezondheidsorganisaties in de gemeente Heumen. In de Sociale Kaart Heumen vindt u snel en gericht de juiste organisatie die u kan helpen bij uw vraag. U kunt de databank gratis raadplegen.

Hoe werkt het?

Ga naar www.socialekaartheumen.nl. Zoek op thema of ga direct naar een organisatie via de zoekfunctie. Als u de juiste organisatie heeft gevonden, krijgt u een overzicht met contactgegevens.

Mist u iets?

De Sociale Kaart Heumen is een initiatief van de gemeente Heumen en maatschappelijke partners op het gebied van gezondheid en welzijn. Wij houden alle gegevens graag actueel. Mist u iets of is er iets veranderd? Dan kunt u dat doorgeven via www.socialekaartheumen.nl of via heumen@heumen.nl.