Speciale lokale TV-programma’s voor senioren

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Speciale lokale TV-programma’s voor senioren

Speciale lokale TV-programma’s voor senioren

Kwiek Actieve Leefstijl, Gennep Vitaal, Beweegcollectief Mook en Middelaar en Fit & Fun Heumen hebben samen een aantal video’s gemaakt. Deze zijn speciaal gericht op ouderen in de gemeenten Heumen, Berg en Dal, Mook en Middelaar en Gennep, die door het coronavirus niet meer de deur uit kunnen en geen bezoek mogen ontvangen.

Er is contact gelegd met de lokale omroepen in deze gemeenten om deze beweegvideo’s uit te zenden via hun tv-kanalen. Zo worden de programma’s voor iedereen bereikbaar, in tegenstelling tot uitzending alleen via internet. De omroepen hebben aangegeven graag mee te werken aan dit verzoek. Zij zullen op werkdagen om 11.00 en/of 16.00 uur dit programma uitzenden.