Sportcentrum Malden in Topic

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Sportcentrum Malden in Topic

Sportcentrum Malden in Topic

Dit item is verlopen op 06-10-2019.

Afgelopen weekend viel het regiomagazine Topic in uw brievenbus. In het gemeentelijk katern kon u onder andere het artikel lezen ‘Het nieuwe sportcentrum in Malden; klaar voor de toekomst!’ Hierin staat informatie over de totstandkoming van het Sportcentrum, hoe direct betrokkenen tegen het nieuwe sportcentrum aankijken en een uitnodiging voor de opening op zondag 6 oktober.

In december 2016 is het bestemmingsplan goedgekeurd voor het bouwen van dit duurzame sportcentrum en in maart 2018 is de bouw begonnen. Sinds 8 juli 2019 is het sportcentrum volop in gebruik door u en daar zijn we trots op! Trots omdat sporten en het verenigingsleven inwoners letterlijk en figuurlijk bij elkaar brengen, maar vooral trots op de duurzaamheid van het sportcentrum: 1000 zonnepanelen op het dak, driedubbel glasisolatie, gasloos. Kortom: het sportcentrum is klaar voor de toekomst.

Nee/nee sticker

Heeft u de Topic niet ontvangen omdat u bijvoorbeeld een nee/nee sticker op uw brievenbus heeft?
U kunt de Topic onder andere afhalen bij de balie in het gemeentehuis. U kunt het katern hieronder ook digitaal bekijken: