Start sloop de Veldschuur in Malden

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Start sloop de Veldschuur in Malden

Start sloop de Veldschuur in Malden

Deze week zijn de sloopwerkzaamheden aan voormalig sportcomplex ‘De Veldschuur’ begonnen. Dit duurt tot half juni. Eventuele overlast wordt door het uitvoerende bedrijf tot een minimum beperkt. Omwonenden hebben een brief ontvangen. In dit bericht leest u de planning voor het slopen en de werkzaamheden die daarna plaatsvinden.

Omdat er asbest in het voormalig sportcomplex aanwezig was, is vanaf vorige week het asbest allereerst verwijderd. Dit is natuurlijk op een veilige manier gedaan waarbij de asbesthoudende materialen verpakt zijn door een gespecialiseerd bedrijf en daarna afgevoerd.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden rondom het voormalige sportcomplex zijn in fasen opgebouwd. Na de sloop wordt het terrein bouwrijp gemaakt voor de geplande bouwplannen. Hierover volgt meer informatie in een later bericht.

Fase 1
(27 januari t/m 3 april)

  1. Verwijdering asbest uit het gebouw;
  2. Sloopwerkzaamheden, startend bij de oude ingang, zwembad, receptie etc.;
  3. Het aanvoeren van grond voor het aanvullen van het verwijderde zwembad. Dit ligt opgeslagen naast de volkstuinen (Groesbeekseweg);
  4. Het terrein wordt geëgaliseerd opgeleverd.

Fase 2
(18 mei t/m 19 juni)

  1. Vervolg van de sloopwerkzaamheden. Hierbij wordt de voormalige sporthal gesloopt.
  2. Aansluitend wordt het terrein geëgaliseerd.

Parkeerplaatsen

Tijdens de werkzaamheden zijn de parkeerplaatsen rondom het voormalige sportcomplex niet meer beschikbaar voor openbaar gebruik.

Vragen

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over dit bericht of over de aanstaande werkzaamheden kunt u te allen tijde contact opnemen met de heer M. Jansen van de firma Putman, bereikbaar via telefoonnummer: (026)  311 21 51.

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden