Steek uw handen uit de mouwen tijdens NLdoet!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Steek uw handen uit de mouwen tijdens NLdoet!

Steek uw handen uit de mouwen tijdens NLdoet!

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook negen organisaties uit de gemeente Heumen doen mee en hebben een klus aangemeld. Helpt u mee hun klus te klaren?

Vorig jaar waren al 350.000 Nederlanders actief tijdens NLdoet! Dit jaar hoopt het Oranje Fonds nog veel meer mensen op de been te brengen. Meedoen is simpel: zoek op www.NLdoet.nl een leuke klus en meld u aan.  Alleen of samen met vrienden, teamgenoten, collega’s of familie. Voor kinderen en jongeren is het namelijk ook een leuke manier om kennis maken met vrijwilligerswerk.

Klussen in de gemeente Heumen

Voor vier klussen zijn er inmiddels voldoende vrijwilligers aangemeld. Onderstaande organisaties kunnen uw hulp op vrijdag of zaterdag heel goed gebruiken:

Vrijdag 9 maart

• Stichting Het Tweede Huis: het pas gerestaureerde TBC-huisje en tuinhuis een lik verf geven

Zaterdag 10 maart

• Heemtuin: een vlinderterp aanleggen
  • Lierdal: heggen aanleggen
  • Natuur Stichting Kadans: rietkraag opschonen
  • Scoutingkampeerterrein St. Walrick: aanleggen hagen

Meer informatie

Voor meer informatie over de klussen kunt u terecht op de website www.NLdoet.nl. U kunt zich daar ook direct aanmelden voor één van bovenstaande klussen.