Stem op 21 maart!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Stem op 21 maart!

Stem op 21 maart!

Dit item is verlopen op 22-03-2018.

Op 21 maart mag u naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. U bepaalt die dag wie u de komende vier jaar mag vertegenwoordigen in de Heumense gemeenteraad. Uw persoonlijke stempas is inmiddels bij u thuisbezorgd.

Zonder stempas kunt u niet stemmen. Heeft u geen stempas ontvangen? Vraag dan een vervangende stempas aan. U kunt hiervoor persoonlijk langskomen bij de balie Burgerzaken op het gemeentehuis. Vergeet niet om uw legitimatiebewijs mee te nemen. U kunt ook mailen naar burgerzaken@heumen.nl. Stuur een foto of scan van uw legitimatiebewijs mee. 

Politieke partijen

Zaterdag 24 februari hebben de politieke partijen de aftrap gegevens voor de verkiezingscampagne. Deze verkiezing doen zes partijen mee:

  • Lijst 1: Democraten Gemeente Heumen (DGH)
  • Lijst 2: CDA
  • Lijst 3: VVD
  • Lijst 4: GroenLinks
  • Lijst 5: PvdA
  • Lijst 6: D66

Kijk voor meer informatie over de partijen en hun verkiezingsprogramma’s op www.heumen.nl/heumenkiest. Hier vindt u ook een overzicht van alle verkiezingsactiviteiten.

Referendum

Op 21 maart is er in Nederland ook een raadgevend referendum. U kunt dan stemmen over de vraag: bent u voor of tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017? De zogenaamde Sleepwet. Op de website www.referendumwiv2017.nl staat alle informatie over het referendum.

Op de hoogte blijven?

Via de gemeentepagina in VIA Heumen en onze sociale mediakanalen (www.facebook.com/gemeenteheumen en www.twitter.com/gemeente_heumen) houden wij u op de hoogte van de verkiezingen. Op www.heumen.nl/verkiezingen vindt u praktische informatie over de verkiezingen en het referendum.

Meer nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden