Stimuleringsleningen voor duurzame maatregelen

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Stimuleringsleningen voor duurzame maatregelen

Stimuleringsleningen voor duurzame maatregelen

Of u nu spouwmuurisolatie, HR beglazing of een warmtepomp wilt aanbrengen in uw woning of bedrijf, voor veel duurzaamheidsmaatregelen kunt u binnenkort goedkoop geld lenen bij de gemeente.

De gemeente Heumen wil in 2050 een klimaat neutrale, duurzame  gemeente zijn. Een gemeente waar het goed en gezond wonen, werken en recreëren is én blijft. Als gemeente zorgen we dat het voor inwoners, bij bedrijven en maatschappelijke gebouwen makkelijker wordt om duurzame energie te produceren en energie te besparen. Het verstrekken van aantrekkelijke stimuleringsleningen helpt inwoners en bedrijven om de stap richting duurzaamheid sneller te maken. Vanaf uiterlijk 1 oktober 2018 is het mogelijk om een stimuleringslening aan te vragen.

Voorlichting en informatie door Loket Duurzaam Wonen Plus

Voor informatie en gratis advies over duurzaam bouwen, energiegebruik en energiebesparing kunt u terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus. Iedere donderdag houdt Jos van der Lint inloopspreekuur van 9.00 – 12.30 uur in het gemeentehuis. Hij heeft, naast informatie over de stimuleringsregelingen, ook informatie beschikbaar over het zonnepanelenproject en subsidies. Vragen kunt u ook per mail stellen: milieu@heumen.nl of telefonisch via 14 024.