Straatvoetbaltoernooi Multicourt

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Straatvoetbaltoernooi Multicourt

Straatvoetbaltoernooi Multicourt

In de Kerstvakantie was er een heus straatvoetbaltoernooi op het Multicourt in Malden! Deze vakantieactiviteit is gekozen door de inwoners via het digitaal platform ‘Heumenpraatmee’.

Eén van de onderwerpen op het platform was het verzinnen van activiteiten op het Multicourt in Malden aan de Broekkant. Hier zijn een paar leuke ideeën voor aangedragen en één daarvan (straatvoetbaltoernooi) is uitgevoerd op 27 december. Er kwamen zo’n 15 jongeren voetballen, dit werd begeleid door een jongerenwerker van Forte Welzijn (in opdracht van de gemeente Heumen). Het was een groot succes! Het weer was goed en de jongeren waren zeer actief aan het voetballen. In de pauze werden ze nog getrakteerd op een oliebol. Iedereen kan nu weer meestemmen voor een activiteit in de Carnavalsvakantie. 

Heumenpraatmee

Op 25 november is het digitale platform ‘Heumenpraatmee’ gelanceerd. Inmiddels zijn er al meer dan 180 inwoners aangemeld en wordt er al volop meegedacht, gepraat en gestemd. Daar zijn we heel blij mee! U kunt zich nog altijd aanmelden op: www.heumenpraatmee.nl. Wanneer u graag wilt meedenken of stemmen op het platform, maar het inloggen lukt niet, neem dan contact op met Fanny van Creij of Femke Rutten via: (024) 358 83 00. Voor meer informatie kunt u ook altijd mailen naar: heumenpraatmee@heumen.nl

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden