Strooien bij gladheid

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Strooien bij gladheid

Strooien bij gladheid

Dit item is verlopen op 01-02-2019.

Als de weersvoorspellingen aangeven dat het glad wordt gaan wij zo snel mogelijk op gladheid controleren en indien nodig ook strooien. We strooien dan op de hoofdwegen, fietspaden, schoolroutes en ontsluitingswegen. Ook worden openbare gebouwen zoals het gemeentehuis toegankelijk gehouden. 

Op www.heumen.nl/strooien vindt u per dorpskern de wegen die gestrooid worden. Op de overige wegen/routes wordt niet gestrooid behalve bij extreme weersomstandigheden en indien de capaciteit dit toelaat. Er wordt bij aanhoudende gladheid alsnog gekeken of het nodig is om deze routes te strooien nadat alle doorgaande routes aan bod zijn gekomen. Op de website vindt u ook meer informatie over wat u bijvoorbeeld zelf kunt doen bij gladheid. 

Waar wordt niet door de gemeente gestrooid?

De A73, de Rijksweg door Malden vanaf Mook en de J.J. Ludenlaan (N271 en N844) met aansluitende provinciale route door Heumen, Overasselt en Nederasselt (N846) en de Rijksweg Nederasselt (N324) wordt door Rijkswaterstaat of de Provincie Gelderland gestrooid en dus niet door de gemeente Heumen.

Contact 

Als u vragen heeft over het strooibeleid of u merkt een onveilige situatie op geef dit dan door aan de gemeente op telefoonnummer 14 024.
 

Nieuwsberichten

Archief

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden