Taart voor HARM’S Hoeve

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Taart voor HARM’S Hoeve

Taart voor HARM’S Hoeve

Dit item is verlopen op 19-06-2019.

Namens de provincie Gelderland reikte Maarten Schoenaker afgelopen maandag een zogenaamde Dankjeweltaart uit aan Jessica en Pierre Hopman en Fenna Bruijsten, de eigenaars van HARM’S Hoeve in Malden. Zij ontvingen de Dankjeweltaart vanwege hun duurzame werkwijze en bijzondere aanpak.

Met het uitreiken van deze taart willen wij en de provincie alle medewerkers van HARM’S Hoeve bedanken omdat ze een bijdrage leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie. Het bezoek is onderdeel van de Dankjeweltour van de Provincie Gelderland. Elke week gaat een gemeente op bezoek bij een bedrijf om een Dankjeweltaart te brengen en de ondernemer te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Gelderse Economie. Rabobank zorgt het hele jaar door voor de taarten die gebakken worden door een Arnhemse familiebedrijf.

EER-Award

De Dankjeweltour is onderdeel van een reeks activiteiten die in Gelderland plaatsvinden vanwege de EER (European Entrepreneurial Region) Award 2019. Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Die eer delen we met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. Gelderland kreeg de EER Award van het Europees Comité van de Regio’s.

De provincie Gelderland wil de prijs ook benutten om mensen, organisaties, overheden en bedrijven een beetje trotser op Gelderland te maken. Bovendien willen ze zoveel mogelijk bedrijven en organisaties betrekken en hen vragen of ze het EER beeldmerk willen voeren. Op www.ondernemengelderland.nl kunnen organisaties en bedrijven het EER beeldmerk downloaden om te gebruiken in hun eigen communicatie.

Het is tijd voor taart

Provincie Gelderland wil samen met zoveel mogelijk gemeenten en met ondersteuning van de Rabobank de ondernemers in het zonnetje zetten, die Gelderland helpen verduurzamen en groeien. Dat betekent dat de Provincie dit jaar elke week een taartje eet met een mooie ondernemer.