Taart voor vrijwilligers

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Taart voor vrijwilligers

Taart voor vrijwilligers

Dit item is verlopen op 05-11-2019.

Normaal gesproken zijn de horecavrijwilligers van Buurderij de Lage Hof in Overasselt druk bezig om hun gasten van lekkers te voorzien. Ook de vele andere vrijwilligers zijn altijd druk in de weer. Het college van B&W wilde laten zien hoe zeer deze activiteiten gewaardeerd worden. Dus tijdens het bezoek van het college aan de Lage Hof mochten de vrijwilligers lekker blijven zitten terwijl het college hen koffie met gebak serveerde.

Riet Dinnissen: Vrijwilliger van het jaar 2018

Het college was 8 oktober op de Lage Hof ter ere van de daar werkzame Vrijwilliger van het jaar 2018: Riet Dinnissen. Onvermoeibaar zet Riet zich al jaren in voor verschillende verenigingen en organisaties. Zeker 20 uur per week besteedt ze aan haar verschillende werkzaamheden. Gelukkig niet alleen, want Riet werkt samen met vele vrijwilligers. Ook deze toppers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Samen genieten van een welverdiend stuk taart

Meestal zijn ze allemaal druk bezig. Maar nu mochten ze lekker blijven zitten en smullen van een welverdiend stuk taart. Dit informele gebakmoment leverde fijne gesprekken op waarbij wethouders, burgemeester en vrijwilligers elkaar beter leerden kennen.

De Vrijwilliger van het jaar wordt jaarlijks op het nieuwjaarsfeest gehuldigd. Naast een bos bloemen ontvangt deze vrijwilliger een cheque van 500 euro om te besteden aan een maatschappelijk project.

Wie wordt de vrijwilliger van het jaar 2019?

Draag uw favoriete vrijwilliger voor! Bezoek de website van het Vrijwilligerssteunpunt Heumen voor meer informatie (kijk bij de nieuwsberichten). Of neem contact op met Elke Klaassen, coördinator van het vrijwilligerssteunpunt: vrijwilligerswerk@heumen.nl / 024-358 8300.

Contact

Kerkplein 6, 6581 AC Malden
Postbus 200, 6580 AZ Malden

T 14 024
Vanuit het buitenland
+31 24 358 83 00

E heumen@heumen.nl

Contactformulier
 

Openingstijden