Tijdelijke woonruimte Steenhuys Malden via Ad Hoc Beheer

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Tijdelijke woonruimte Steenhuys Malden via Ad Hoc Beheer

Tijdelijke woonruimte Steenhuys Malden via Ad Hoc Beheer

Dit item is verlopen op 12-12-2019.

Voor het Steenhuys in Malden (Kloosterhof 5) is Ad Hoc Beheer namens de gemeente Heumen op zoek naar tijdelijke bewoners. Wij zijn specifiek op zoek naar nette starters op de woningmarkt uit de gemeente Heumen die het leuk vinden om tijdelijk in dit bijzondere pand te wonen.

Het pand heeft plaats voor 9 a 10 bewoners. Je krijgt een woonruimte tot je beschikking die bestaat uit een voormalig klaslokaal op de begane grond of op de 1e verdieping. Voorzieningen als toilet, douche en keuken deel je samen met je medebewoners.

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte en lijkt het je leuk om in deze voormalige school te wonen? Neem dan contact op met Ad Hoc Beheer via 026 363 93 07 of arnhem@adhocbeheer.nl. Reageren kan tot en met woensdag 11 december, dus wees er snel bij!