Topic in uw brievenbus

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Topic in uw brievenbus

Topic in uw brievenbus

Dit item is verlopen op 12-06-2019.

Volgende week valt het regiomagazine Topic in uw brievenbus. In het gemeentelijk katern met als titel ‘Samen doen in Heumen’ leest u over inwonerparticipatie en initiatieven.

Met inwonerparticipatie bedoelen we dat we graag willen dat inwoners meedenken, meepraten én meedoen. U weet namelijk het beste wat er nodig is in uw wijk of buurt. Met een aantal voorbeelden laten we zien dat inwonerparticipatie niet altijd groot of moeilijk hoeft te zijn. Het gaat erom dat we samen meer voor elkaar krijgen. Wij hopen u met deze editie te inspireren en stimuleren om ook een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in uw wijk of buurt.

Nee/nee sticker

U ontvangt de Topic niet als u een nee/nee sticker op uw brievenbus heeft. U kunt de Topic onder andere na 4 juni afhalen bij de balie in het gemeentehuis. U kunt het katern vanaf 4 juni ook digitaal bekijken via www.heumen.nl/nieuws.