Uitnodiging installatie burgemeester Mittendorff

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Uitnodiging installatie burgemeester Mittendorff

Uitnodiging installatie burgemeester Mittendorff

Dit item is verlopen op 19-05-2017.

Donderdag 18 mei wordt mevrouw Marriët Mittendorff geïnstalleerd en beëdigd tot burgemeester van de gemeente Heumen. Van 20.00 tot 22.00 uur is er in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn een feestelijke receptie ter gelegenheid hiervan. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de receptie is er voor iedereen gelegenheid om de burgemeester te feliciteren met haar benoeming. De receptie is voor inwoners, verenigingen, organisaties, relaties en medewerkers van de gemeente Heumen. Wij hopen van harte u te mogen begroeten!

Installatie live meeluisteren

De installatie en beëdiging vindt plaats in een buitengewone raadsvergadering om 15.00 uur in het gemeentehuis. Bent u nieuwsgierig? U kunt de installatie live meeluisteren! Dit kan eenvoudig via de vergaderkalender op www.heumen.nl. Kort voor de vergadering verschijnt bovenin deze webpagina een link. Veel luisterplezier!