Valse brieven, e-mails en sms’jes in omloop

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Valse brieven, e-mails en sms’jes in omloop

Valse brieven, e-mails en sms’jes in omloop

Er zijn valse brieven, e-mails en sms’jes in omloop uit naam van Munitax. Munitax of het gemeentelijk belastingkantoor lijken de afzender van deze berichten te zijn, maar zijn dat niet. Vertrouwt u de afzender van een brief, e-mail of een telefoontje niet? Neem dan altijd contact op met Munitax. Dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur via telefoonnummer (024) 678 09 62.

In de valse brieven, e-mails en sms'jes staat dat u binnen één dag moet betalen. Dit klopt niet. Wij vragen u nooit om binnen één dag te betalen. Munitax stuurt ook nooit een bericht via WhatsApp of sms.

Bankrekeningnummers van Munitax

Rekeningen van Munitax betaalt u altijd aan een IBAN-nummer (bankrekeningnummer). Dit IBAN-nummer staat in de berichten die u van Munitax ontvangt. Controleer voordat u geld overmaakt of dit wel naar een rekeningnummer van Munitax is. Munitax gebruikt het volgende IBAN-nummer voor onze gemeente: NL97 BNGH 0285035630. De BIC-code is: BNGH NL 2 G

Valse berichten doorsturen

Ontvangt u zelf een valse brief, e-mail of een bericht via sms of WhatsApp? Stuur deze dan door naar info@munitax.nl.