Van onze burgemeester: Bemoedigend

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Van onze burgemeester: Bemoedigend

Van onze burgemeester: Bemoedigend

Zo’n beeld op het nieuws, van een bejaarde man die het ziekenhuis verlaat nadat hij van Corona is genezen, dat vind ik bemoedigend. Want al dat nieuws over het virus zou ons bijna doen geloven dat we geen kans meer hebben als we besmet zijn geraakt. Maar je kunt 100 jaar zijn, en het overleven. Dat is nu bewezen. Het schijnt wel een heel nare ziekte te zijn, dus voorkomen is altijd nog beter dan het toch ergens ongemerkt oplopen.

Dus ik ben wel blij met al die mensen die voorzichtig zijn, die afstand houden, die goed in conditie proberen te blijven binnen de mogelijkheden die we hebben. En wat te zeggen van al die mensen die zo hard werken, ook met en voor de zieken, en die er voor zorgen dat heel veel zaken ondanks alle beperkingen toch heel goed blijven gaan.

Ik hoop dat het met u ook goed gaat. Mocht dat niet zo zijn, laat het iemand weten! Al plakt u het maar in grote letters op uw raam. Bellen kan natuurlijk ook. Blijf niet alleen met uw zorg.

Marriët Mittendorff
Burgemeester Gemeente Heumen