Vierdaagse 2018: Doe mee met de 4Dorpentocht!

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Vierdaagse 2018: Doe mee met de 4Dorpentocht!

Vierdaagse 2018: Doe mee met de 4Dorpentocht!

Dit item is verlopen op 19-07-2018.

De Vierdaagse komt eraan! De gemeente Heumen maakt zich op voor editie 102. Ook dit jaar kunt u weer meedoen met onze ‘4dorpentocht’ op woensdagavond 18 juli. De tocht leidt u langs onze vier prachtige dorpen. Wandelt u mee?

De tocht gaat om 18.00 uur van start vanaf het Kerkplein in Malden. Onder aanvoering van burgemeester Mittendorff wandelen we via Heumen en Overasselt over de dijk en via de uiterwaarden naar Nederasselt. Op het eindpunt kunt onder het genot van een drankje gezellig napraten met elkaar.

Voor iedereen!

De tocht is voor alle inwoners van Heumen; jong en oud. De route is ongeveer 12,5 km lang. Wilt u graag meedoen, maar kunt u niet de hele route lopen? U kunt ook één of meerder etappes lopen.

Route en aansluitpunten

18.00 uur             startpunt Malden: Kerkplein (ter hoogte van het gemeentehuis)
18.45 uur             aansluitpunt Heumen: Café Kanaalzicht (Dorpstraat 5)
19.45 uur             aansluitpunt Overasselt: Veldschuur (Maasbandijk ter hoogte van de Tempel)
21.00 uur             eindpunt Nederasselt: dorpshuis Ons Huis (Kerklaantje 17)

Houdt u er rekening mee dat u zelf vervoer moet regelen.

Doet u mee? Laat het ons weten!

Loopt u mee? Dan stellen we het op prijs als u ons dit laat weten via communicatie@heumen.nl. Geef in uw e-mail ook aan als er nog andere mensen met u meelopen en bij welke locatie u aansluit. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!